14/02/2012

Els cromos: Alícia Sánchez-Camacho, Billy Bob Thornton, Tomás Burgos Gallego

1 min

Alícia Sánchez-Camacho. La presidenta del Partit Popular (PP) de Catalunya va fer ahir d'amfitriona durant la visita de la ministra de Foment, Ana Pastor, a Barcelona. Va haver d'endarrerir mitja hora la seva convocatòria de premsa per poder acompanyar-la a l'Ajuntament perquè és reunís amb l'alcalde Trias. Això sí, va sortir a la foto. En alguna.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Billy Bob Thornton. L'actor i director va ser requerit ahir per la premsa a Berlín... però per la seva condició d'exparella de l'actriu Angelina Jolie. Thornton va respondre a totes les preguntes; això sí, amb elegància. "Angelina és una gran dona i som molt amics", va concloure.

Tomás Burgos Gallego. El secretari d'estat de la Seguretat Social "és metge i expert en gestió sanitària", segons el currículum que figura a la pàgina web de la Moncloa. Però resulta que no és metge, que mai va acabar els seus estudis de medecina, segons va publicar ahir El País . L'explicació del ministeri de Treball és que es tracta d'un càrrec de confiança que no requereix titulació prèvia. Mariano Rajoy també havia promès envoltar-se dels "millors".

stats