02/04/2012

Els cromos: Ximo Puig, Pep Guardiola, Jaime García-Legaz

1 min

XIMO PUIG L'endemà de sortir escollit secretari general dels socialistes valencians, el nou líder del PSPV va partir una lipotímia. Els seus companys de partit van apressar-se a atendre'l. Sort que era a prop Leire Pajín, exministra de Sanitat. Nervis congressuals al límit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

PEP GUARDIOLA L'entrenador del Barça va trigar prop de mitja hora a comparèixer davant la premsa després del partit de dissabte contra l'Athletic. Es va entretenir a xerrar amb el tècnic de l'equip contrari, l'argentí Marcelo Bielsa. L'última vegada que tots dos van oblidar-se del temps parlant de futbol va ser a Rosario. Guardiola el va anar a veure i s'hi van passar 11 hores!

JAIME GARCÍA-LEGAZ El secretari d'estat de Comerç ha viatjat a Las Vegas aquest cap de setmana, en què Barcelona i Madrid han intentat seduir -la primera amb més condicionants que la segona- el magnat Sheldon Adelson per Eurovegas. En la delegació catalana encapçalada pel conseller Lluís Recoder hi havia certa expectació sobre la seva neutralitat en el procés.

stats