CONGRÉS CDC
Política 24/03/2012

Artur Mas: "L'aspiració de Catalunya ha de ser la màxima llibertat nacional"

L'encara secretari general del partit i també president de la Generalitat fa un informe de gestió que entronca amb l'advertència d'ahir de Jordi Pujol: "Vénen temps en què caldrà tornar-se-la a jugar"

Oriol March
1 min
Artur Mas, durant la seva intervó al congrés de CDC

Reus"CDC aspira que Catalunya aspiri a la màxima llibertat nacional", ha assegurat l'encara secretari general de CDC i també president de la Generalitat, Artur Mas, durant l'informe de gestió en el 16è congrés dels nacionalistes. El seu torn ha arribat just després que Felip Puig hagi reclamat que Catalunya es converteixi en un país "normal" dins d'Europa. Mas ha recollit el guant i ha reclamat per al país les "estructures necessàries" per tal de mantenir la cultura i el govern catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Emmarcant la sobirania de Catalunya en uns hipotètics Estats Units d'Europa, Mas ha assegurat que el principat seria com Massachusetts, estat nord-americà caracteritzat pel seu pes en innovació tecnològica.

El president de la Generalitat també ha volgut deixar clar que de la mateixa manera que en els anys d'oposició CDC ha "aixecat el partit", ara la seva tasca és "aixecar el país". Mas ha fet un informe de gestió que entronca amb l'advertència d'ahir de Jordi Pujol: "Vénen temps en què caldrà tornar-se-la a jugar".

stats