Política 16/02/2013

CDC va fer investigar Felip Puig, segons 'El Periódico' i 'La Razón'

Els dos rotatius anuncien la notícia a la portada d'aquest dissabte. El diari del Grupo Zeta concreta que el partit va encarregar l'informe a Método 3 l'any 2009

Ara
1 min
portada periodico 16 febrer 2013

BarcelonaNou capítol del serial de Método 3, aquesta vegada amb el focus posat a Convergència Democràtica de Catalunya. Segons publiquen els diaris 'El Periódico' i 'La Razón' aquest dissabte, Felip Puig va ser espiat pels seus propis companys de partit, que haurien encarregat a Método 3 que investiguessin el que més tard va ser conseller d'Interior. Segons concreta el diari del Grupo Zeta, l'encàrrec es va produir l'any 2009, l'any abans que Puig es fes càrrec del departament que controla els Mossos d'Esquadra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, 'La Razón' especifica menys. Titula "Convergència va espiar Convergència", afirma que la policia estudia proves de la relació de CDC amb l'agència de detectius –tot i que el partit la nega– i apunta que Felip Puig "podria ser un dels espiats".

En el tuit en què anuncia la seva portada, el director d''El Periódico', Enric Hernández, afegeix que l'encàrrec va ser autoritzat per l'avui conseller de Justícia, Germà Gordó.

stats