Política 15/06/2014

Carles Martí valora optar a liderar el PSC

Es presentarà només si Iceta no fa el pas o si hi ha un candidat de consens

Sara González
1 min

BarcelonaL'ex primer secretari del PSC de Barcelona Carles Martí està valorant presentar candidatura per liderar el partit. Segons ha pogut saber l'ARA, el dirigent hauria fet el pas endavant aquest mateix diumenge per rivalitzar amb Núria Parlon si ella hagués mantingut la seva candidatura. Ara, però, està a l'espera de si Miquel Iceta vol ser primer secretari perquè no vol competir-hi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La decisió de Martí dependrà, principalment, de si Iceta es presenta, ja que considera que no tindria sentit enfrontar-se a un candidat de la seva mateixa tendència i sensibilitat. Per tant, no estarà en la cursa tampoc si s'aconsegueix definir un nom que, al seu parer, sigui de consens entre tots els sectors del partit, un requisit que considera que no reunia Parlon.

Martí va dimitir com a primer secretari de Barcelona just després que Jaume Collboni guanyés les primàries obertes per ser l'alcaldable. També va plegar de tinent d'alcalde quan Jordi Hereu era al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona després del fracàs de la consulta de la Diagonal.

stats