Política 11/09/2011

Joan Carretero: "A qui digui que és independentista i vota CiU li podem dir que és idiota"

El president de Reagrupament adverteix durant la Diada que "aquell català que continua pensant que votant Duran i Lleida ja és prou independentista, està d'acord amb la sentència del Tribunal Constitucional, està d'acord amb el que ha dit el Suprem"

Redacció
2 min

BarcelonaJoan Carretero ha tornat a demostrar que no es mossega la llengua. En el seu discurs en el dinar amb la militància amb motiu de la Diada, fet amb to irònic, ha llançat una contundent crítica a CiU, especialment a Josep Antoni Duran i Lleida, i tampoc ha estat benèvol amb els seus votants. "El qui digui que és independentista i vota Convergència i Unió el podem insultar, li podem dir que és idiota, i, a més a més, és culpable del que passa. Aquell que vota autonomia vota que ens passi això. Ja sé que no agrada, però la veritat és aquesta"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel president de Reagrupament, "aquell català que continua pensant que votant Duran i Lleida ja és prou independentista, està d'acord amb la sentència del Tribunal Constitucional, està d'acord amb el que ha dit el Suprem"

De cara a les eleccions del 20-N, Carretero demana que es pensi en clau catalana. "Segurament no hi podem ser sols. Hem de fer el possible perquè hi hagi companys que acceptin que s'han equivocat fins ara –que s'han equivocat de manera greu–, però els donem l'opció perquè rectifiquin, perquè millorin, canviïn i lluitin per aquest país. Si fan això ens tindran a la seva vora, lleialment, amb ganes de treballar", ha explicat en referència a ERC i la coalició independentista que alguns sectors proposen.

A Pujol: "S'ha acabat la masturbació política"

També ha aprofitat la intervenció de Jordi Pujol en un acte en què va analitzar el significat de la cançó 'Jénifer', dels Catarres, aquet dissabte. "Ara té somnis eròtics amb les xonis. De fet, ho he anat rumiant i té raó: si fem com ell, ja només ens queda això, tenir somnis eròtics amb la Jénifer. Sigui amb la Jénifer o sigui amb qui cadascú vulgui, jo espero que tinguem somnis eròtics que fem realitat. S'ha acabat la masturbació política a Catalunya i anem de cara a barraca", ha etzibat als 200 militants que l'escoltaven.

stats