Política 10/09/2011

Jordi Pujol, la Jennifer i els Catarres

L'expresident de la Generalitat cita la cançó de moda d'aquest estiu per defensar el model d'integració que hi ha a Catalunya

Agències
1 min

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha demostrat que segueix molt al dia de les modes, fins i tot musicals. En un acte aquest matí a Igualada, Pujol ha parafrasejat la cançó 'Jennifer' del grup català Els Catarres per defensar la integració i ha dit que el país "ha de ser capaç de fer que tota la gent que viu a Catalunya es pugui sentir catalana".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol ha afirmat que "la Catalunya que volem no és una Catalunya d'amors prohibits" i hem de procurar, ha dit, que "tothom s'hi pugui sentir com a casa". Referint-se a la cançó, Pujol ha dit que "necessitem Catarres que es casin amb Jennifers", ja que aquestes "són una part del futur del país".

L'expresident de la Generalitat ha afegit que som un país "petit" i que "hem de tenir un país pels 6 milions de ciutadans de Catalunya vinguin d'on vinguin". Pujol ha dit que actualment tenim un "repte important" perquè Catalunya "ha rebut molta immigració diversa en molt poc temps.". A més, ha destacat que el país es troba en una situació "crítica" en les seves relacions amb l'Estat i que "si no reaccionem com a país" podem entrar en la "residualització".

stats