Política 22/10/2016

Concentració a Ferraz en contra de l'abstenció: "'Barons', colpistes, som socialistes"

La mobilització, més petita que la de principis de mes, escalfa el comitè federal d'aquest diumenge

Ara
1 min
Protesta d'un centenar de persones a les portes de Ferraz en defensa del no a Rajoy. EFE

MadridFerraz ha viscut aquest dissabte, a les portes del comitè federal, la seva particular 'revolució de les roses'. Poc més d'un centenar de persones s'han concentrat davant de la seu del PSOE a crits de "'Barons', colpistes, som socialistes", "No és no" i "Democràcia al PSOE" per reclamar que el màxim òrgan de direcció del partit no acordi demà la ja més que previsible abstenció per tornar a fer Mariano Rajoy president.

El "no és no" s'ha convertit ja en el lema dels sanchistes. EFE

Brandant roses, els organitzadors han explicat que han convocat avui la concentració en lloc de demà per no interferir en el debat del comitè federal. Encara se senten els ecos a Ferraz de l'1 d'octubre, en què es van concentrar milers de militants davant de la seu per donar suport a Pedro Sánchez.

La concentració ha congregat només un centenar de persones, molt menys que en el comitè federal en què es va derrocar Pedro Sánchez. EFE

Les consignes avui eren semblants, però la protesta ha quedat deslluïda per la pluja i la poca participació. Un grup de dones d'entre 50 i 60 anys s'han posat a cridar "'Costurera sin dial, cose poco y cose mal'", amb referència a la 'baronessa' andalusa, Susana Díaz, pel cop orquestrat fa gairebé un mes. Un militant ha aparcat el cotxe a prop, ha posat 'La Internacional' a l'altaveu i tots l'han començada a cantar "per recordar qui som".

stats