CANVI DE CICLE
Política 03/10/2013

Camats insisteix a PSC i Unió que "no hi ha via que no passi per una consulta"

La dirigent d'ICV veu bé que Navarro i Duran i Lleida parlin però creu que ha de ser el govern espanyol l'encarregat de fer una proposta a Catalunya

Acn
1 min
Dolors Camats, en roda de premsa / ACN

BarcelonaLa portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, ha considerat positiu que el líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'hagin reunit si és per construir una majoria social per celebrar la consulta. Ara bé, Camats ha qüestionat que hi hagi tercera via possible si el govern espanyol no fa cap proposta. "No hi ha via que no passi per una consulta, sigui quin sigui el resultat, el que la gent decideixi. Espero que tothom estigui treballant per això", ha indicat en declaracions als mitjans davant de l'Hospital Clínic, on s'ha reunit amb el comitè d'empresa i ha denunciat la privatització encoberta del centre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem convençuts que el fet que la gent pari és bo", ha dit Camats sobre la reunió entre Duran i Navarro, tot assegurant que poder celebrar la consulta "requereix molt diàleg i debat", que l'Estat escolti però també que a Catalunya es construeixi "una majoria sòlida". "Si això fa que diferents partits parlin, benvingut sigui", ha insistit.

Ara bé, ha posat en dubte que pugui haver una tercera via si el govern espanyol no fa cap proposta a Catalunya, i ha defensat que "no hi ha via que no passi per una consulta". L'esforç d'ICV-EUiA, ha continuat, estarà en precisament això, que la ciutadania pugui decidir, i ha dit que espera que "tothom estigui treballant en això". El seu grup, ha apuntat, es reunirà "amb tothom perquè això surti bé".

stats