Política 02/09/2014

El Govern acusa Montoro de fer servir les eines de l'Estat per "perseguir adversaris"

"Ens agradaria veure determinació per perseguir el frau fiscal, no per posar el dit a l'ull", assenyala el conseller de la Presidència, Francesc Homs, en resposta a Cristóbal Montoro i la seva compareixença pel cas Pujol

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha acusat aquest dimarts el PP de fer servir les "eines" de l'Estat per a "interessos partidistes", en referència a la vinculació que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha fet entre el procés sobiranista i el cas Pujol en la seva compareixença d'aquest matí al Congrés dels Diputats. "No sé si aquestes declaracions són pròpies d'un ministre d'Hisenda. Ens agradaria veure determinació per perseguir el frau fiscal, no per posar el dit a l'ull. Quan les coses no li agraden, actua com actua", ha assenyalat Homs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent de CiU ha acusat el ministre de "perseguir adversaris" i ha indicat que l'expresident de la Generalitat ha de comparèixer al Parlament pel simple fet que la cambra catalana li ha demanat formalment aquest matí. "Si a un li demanen que ha d'anar al Parlament, s'hi ha d'anar", ha considerat Homs, que ha volgut recordar que no és el Govern qui ha de decidir la data de la compareixença.

stats