Política 16/12/2013

Herrero de Miñón creu que la consulta té cabuda a la Constitució si és consensuada

Un dels set pares de la carta magna defensa que hi "té cabuda tot" el que la voluntat política consensuada vulgui "que hi càpiga"

Efe
1 min

MadridMiguel Herrero i Rodríguez de Miñón, un dels set pares de la Constitució, ha dit aquest dilluns pel que fa a la consulta sobre la independència de Catalunya que a la Constitució hi "té cabuda tot" allò que la voluntat política consensuada vulgui "que hi càpiga". Tot i això, ha assegurat que "una altra cosa és que convingui o no".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrero i Rodríguez de Miñón ha fet aquestes declaracions abans de participar a Madrid al costat d'un altre dels ponents de la carta magna, Miquel Roca, en el tercer cicle de diàlegs "Espanya plural, Catalunya plural", organitzat per la fundació Diario Madrid i l'Associació de Periodistes Europeus. Membre permanent del Consell d'Estat, el madrileny Rodríguez de Miñón era diputat d'UCD quan es va redactar el text constitucional del 1978.

Per la seva banda, Miquel Roca ha declinat respondre a la mateixa pregunta amb l'argument que a ell no li "toca" parlar-ne.

stats