Política 07/04/2014

ICV constata que el conflicte polític amb Catalunya esdevindrà democràtic després del no del Congrés

Camats diferencia entre qui ofereix diàleg i propostes i qui planteja el "no puc, no vull" com a única solució

Acn
1 min
La coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats / ACN

BarcelonaLa coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha constatat aquest dilluns que el conflicte polític esdevindrà també "democràtic" després del no del Congrés. Camats ha diferenciat entre qui ofereix diàleg i propostes i qui planteja simplement el "no puc, no vull" com a "única solució". S'ha referit aquí a PP i PSOE, ja que hi ha altres partits com Esquerra Plural i part de la societat espanyola, ha dit, que sí que entenen la reivindicació d'una consulta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa, Camats ha subratllat que la representació que exerciran Jordi Turull, Joan Herrera i Marta Rovira evidenciarà no només que hi ha una majoria política, sinó també que hi ha una majoria social "al darrere, al costat i al davant" d'aquest procés.

Sobre el previsible rebuig del Congrés, ha indicat que el procés continuarà endavant. Camats ha recordat que si l'Estat no permet la consulta hi ha encara la via d'aprovar una legislació catalana per poder cridar a les urnes el 9 de novembre. Els ecosocialistes enviaran al Congrés una delegació de vuit persones, entre ells Joan Herrera i Dolors Camats.

stats