Política 26/10/2014

ICV demana al PP que deixi "d'hostilitzar les iniciatives democràtiques" i que "no intenti" recórrer el nou 9-N

Els ecosocialistes lamenten que el PSOE hi tanqui files, insta el PSC a denunciar l'actitud del govern espanyol i descarta per "irreal" sumar-se a una llista unitària

Acn
1 min
Dolors Camats, coordinadora nacional d'ICV / CRISTINA CALDERER

Mollet del VallèsLa coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha demanat al govern espanyol que deixi "d'hostilitzar les iniciatives democràtiques que surten des de Catalunya" i que "no pretengui ni intenti recórrer" el procés participatiu del 9-N. "Menys ocurrències i menys persecució i més posar sobre la taula solucions i diàleg per resoldre el conflicte polític real" entre Catalunya i Espanya, ja afirmat Camats abans de participar en la clausura de la XII Assemblea Nacional de l'organització Joves Esquerra Verda. Escola Joan Abelló.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camats ha instat el PSOE a no tancar files amb l'estratègia dels populars i ha animat el PSC a denunciar l'actitud del govern espanyol que no permet la consulta "legal" que propugnen els socialistes catalans. Camats ha descartat per "irreal" que els ecosocialistes se sumin a una llista unitària.

stats