Política 13/12/2010

El PSOE respon a Montilla amb "respecte" pels "amics i companys" del PSC

El secretari d'organització, Marcel·lí Iglesias, evita el cos a cos en públic amb el líder dels socialistes catalans que ahir va lamentar la poca ajuda que ha trobat al PSOE

Joan Rusiñol
1 min

MadridDesprés de la reunió permanent del PSOE, Iglesias no ha volgut atiar la polèmica amb Montilla. Assegura que els dirigents del PSC són "amics i companys" i que "ara més que mai" estaran al seu costat, com han fet sempre –diu– a les verdes i a les madures. Pel número tres socialista, no hi haurà "cap paraules de qüestionament" cap a les decisions que prengui el PSC, immers "en un procés de profunda reflexió".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Suport, proximitat i respecte" són les tres paraules que ha fet servir per definir la seva posició en aquesta moments. Iglesias, però, ha esquivat fet autocrítica i en canvi s'ha permès receptar "maduresa i seny" als seus companys de Catalunya. En privat, fonts de la direcció del PSOE, reiteren que no tenen intenció d'interferir en tot aquest procés intern, però si que treuen pit i aconsellen al PSC que reflexioni perquè a les generals treuen 25 diputats i a Catalunya el seu projecte no té èxit electoral. És a dir, que eviten assumir responsabilitats, com ja van fer des de la seu del carrer Ferraz la nit electoral.

stats