Política 08/07/2013

Jordi Martí retreu al PSOE que no reconegui Catalunya com a nació

El president del grup socialista a l'Ajuntament de Barcelona lamenta que el document de Granada sigui "una versió actualitzada del cafè per a tothom"

Efe
1 min
Jordi Martí, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Barcelona

BarcelonaEl president del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha criticat el PSOE per no haver definit Catalunya com a nació en el document aprovat al congrés territorial celebrat aquest cap de setmana a Granada. En una comunicació al seu blog, Martí considera que la proposta federal de reforma de la Constitució aprovada pels socialistes aquest cap de setmana és "una versió actualitzada del cafè per a tothom, dècades més tard, afegint líquid a totes les tasses".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per al socialista barceloní va ser un error no abordar la modificació constitucional que ara planteja el PSOE durant la Transició i "avui la resposta d'ahir no és suficient". Sense restar importància als avenços que el document de Granada planteja, Martí assenyala que "és impossible que Catalunya renunciï" a definir-se com a nació. "Sincerament, no veig possible un encaix amb un estat que no reconegui Catalunya com a nació i que impedeixi als catalans decidir lliurement el seu futur", ha considerat Martí.

"Acceptar-ho, reconèixer-ho, carregaria de raons tots aquells que continuem preferint la convivència a la independència. El contrari, no reconèixer-ho, ens deixa fora de pla", afegeix Martí.

stats