DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 25/09/2013

CiU celebra que el Parlament ha estat "davant d'un estadista"

Jordi Turull subratlla "la fermesa, el rigor, el coratge, el no amagar res, el dir allò que s'ha fet i va bé i el que no acaba de donar resultat i no va bé" de Mas

R. Tugas / M. Colomer
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari de CiU, Jordi Turull, ha valorat sobretot l'actitud d'Artur Mas després de la seva intervenció inicial en el debat de política general. "Avui hem estat davant d'un estadista", ha assegurat, del qual ha subratllat "la fermesa, el rigor, el coratge, el no amagar res, el dir allò que s'ha fet i va bé i el que no acaba de donar resultat i no va bé". Mas, segons el dirigent nacionalista, és "un president que s'ha vist fort, amb coratge, ganes i il·lusió".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Turull ha subratllat que aquests són "moments de gran transcendència política" on la gent demana que els partits vagin "junts". "Totes les crítiques són legítimes, però que estiguin fetes amb un sentit de transcendència", ha afegit de cara a la resta de grups en la sessió de dijous, i ha insistit que Mas "segueix amb la mà estesa per seguir avançant junts".

stats