CAS BÁRCENAS
Política 26/09/2013

Rajoy, a Bloomberg TV: "Sembla que alguns dels apunts de Bárcenas són certs"

El president del govern espanyol assegura en una entrevista a la cadena nord-americana que no té cap coneixement de la destrucció dels discos durs dels ordinadors de l'extresorer del PP

Ara
1 min

BarcelonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, reconeix en una entrevista a la cadena nord-americana Bloomberg TV que algunes de les anotacions de l'extresorer del PP Luis Bárcenas sobre el presumpte finançament irregular del partit i el pagament de sobresous en negre a la cúpula directiva són certes. "Sembla que alguns dels apunts de Bárcenas són certs", respon Rajoy en ser preguntat per la polèmica frase que el cap de l'executiu espanyol va pronunciar en una roda de premsa a Berlín el febrer passat, en què va dir que "tot el que s'ha publicat és fals, tret d'alguna cosa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'entrevista enregistrada −a partit del minut 12.10−, Rajoy admet que, segons "sembla", alguns apunts dels papers de Bárcenas són "certs". Tanmateix, sosté que moltes de les acusacions de finançament irregular "no es poden demostrar" i nega "absolutament" tenir cap coneixement sobre la destrucció dels discos durs de dos dels ordinadors que l'extresorer del PP tenia a la seu del partit, al carrer Génova de Madrid.

stats