SACSEJADA AL PSC
Política 05/09/2012

Geli es planteja deixar la política si no comparteix el projecte del PSC que surti de les primàries

Pere Navarro no comparteix la decisió d'Higini Clotas d'abandonar l'escó i ha afirmat que el veterà diputat "té futur en aquest partit"

Agències
1 min
Joaquim Nadal presideix el grup parlamentari del PSC, que ha multat amb més de 300 euros Ernest Maragall pel seu vot díscol.

BarcelonaL'exconsellera Marina Geli es planteja deixar la política si el projecte socialista que resulti de les primàries per elegir el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat no el convenç. En declaracions a Efe, la diputada ha anunciat que el factor determinant per a la seva continuïtat en la política serà el "projecte nacional, social i de regeneració democràtica" que surti de les primàries i no el candidat vencedor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un altre dels elements que valorarà Geli per decidir si abandona o no la seva carrera política serà el seu paper en el futur PSC que surti d'aquest procés de primàries obertes: "Jo necessito sentir-me útil", ha subratllat l'exconsellera. En qualsevol cas, Geli no prendrà aquesta decisió fins conèixer el resultat de les primàries obertes a la ciutadania, que encara estan en fase embrionària, i el que sí que és segur, ha dit, és que, si deixés el projecte socialista, l'exconsellera deixaria també la política i no se sumaria a cap altra organització ni plataforma.

Un altre dels damnificats de la reestructuració socialista ha estat el veterà Higini Clotas, qui ha anunciat que renunciarà a l'escó després que Pere Navarro l'hagi rellevat com a vicepresident del Parlament. El primer secretari del PSC, però, ha comentat a La Xarxa que no comparteix aquesta decisió i ha deixat clar que Clotas "té futur en aquest partit i no el deixarem marxar". En aquest sentit, Navarro ha recordat que forma part del Consell Nacional i que "és evident la seva voluntat de continuar participant activament en el projecte".

stats