Política 06/04/2013

Millo: "Avui Mas està atrapat per l'extorsió d'ERC"

El portaveu del PPC ressalta que els pressupostos es tiren endavant negociant, i no "suplicant, demanant ajuda o suport"

Acn
1 min

BarcelonaEl portaveu del PPC, Enric Millo, ha carregat durament contra el Govern, el qual ha titllat de "bloquejat", i ha assegurat que no dóna solucions ni respon a les necessitats dels catalans. "És impossible governar sense pressupostos", ha ressaltat. Segons els populars catalans, el president Mas s'ha equivocat en unir-se a ERC i apostant pel camí de la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Avui Mas és un president atrapat per l'extorsió i les exigències d'ERC, està atrapat en la ratera enverinada d'ERC i ho ha fet voluntàriament, perquè volia caminar amb el partit que estigués a favor del camí cap a la independència", ha apuntat. El portaveu ha exigit que es presentin urgentment els pressupostos i ha criticat la gestió del Govern. "Els comptes no es fan amb súpliques, demanant a tothom que ajudi, amb amenaces o oferint coses a canvi", ha assenyalat.

El portaveu del PPC ha assegurat que avui en dia els catalans estan patint les conseqüències d'un Govern "bloquejat, que no pren decisions" i que no respon a cap de les necessitats dels ciutadans. "Bàsicament, sense pressupostos no es pot governar, perquè no hi ha un full de ruta, i avui en dia és més exigible que mai que Mas porti el projecte de pressupostos davant el Parlament", ha reblat.

stats