Política 27/04/2014

Una dona agredeix Pere Navarro en un acte privat a Terrassa

Els fets han passat a la porta de la catedral de Terrassa, on Navarro participava en la comunió d'un familiar

Efe
1 min
Pere Navarro, líder del PSC, en roda de premsa a la seu de la formació. / ACN

TerrassaEl líder del PSC, Pere Navarro, ha patit aquest migdia una agressió quan una dona d'uns 50 anys se li ha acostat mentre participava en un acte privat a Terrassa i li ha clavat un cop de puny a la cara al crit de "fill de puta", segons han informat a Efe fonts presencials.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han confirmat posteriorment fonts socialistes, Navarro havia acudit aquest migdia a la catedral de Terrassa, localitat de la qual ha estat alcalde durant molts anys, per participar en la comunió d'un familiar.

Abans d'entrar a la catedral, una dona d'uns 50 anys se li ha abraonat i li ha etzibat un cop de puny a la cara. No li ha calgut assistència mèdica i ha pogut seguir participant posteriorment en l'acte familiar.

Conversa amb Espadaler

Navarro, que en aquell moment anava sense escorta perquè estava en un acte familiar, ha demanat ràpidament al seu entorn que es deixés anar la senyora que l'havia agredit, que havia escapat ràpidament de la zona.

El primer secretari del PSC ha posat els fets en coneixement del conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espalader, amb el qual ha mantingut una breu conversa telefònica, segons les fonts consultades.

Navarro decidirà en les pròximes hores si finalment posa una denúncia per l'agressió soferta. Cercles propers a Navarro citats per l'agència Efe han atribuït l'agressió al clima social generat pel debat sobiranista, que l'han portat a patir la "tensió i insults" de què ell mateix s'havia queixat públicament.

stats