Política 04/02/2017

El PDECat demana acabar amb el "populisme" sobre la gestió de la salut i aposta per prioritzar-ne la "qualitat"

La coordinadora general del partit, Marta Pascal, reivindica que no "s'estigmatitzi" la iniciativa privada en un acte amb el conseller de Salut, Toni Comín

Acn
1 min
foto_3118357

BarcelonaLa coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, demana allunyar-se del "populisme barat" que, segons apunta, utilitzen altres formacions per tractar la gestió de la sanitat i voler així "guanyar vots". Pascal ha apuntat la "qualitat" com a prioritat per impulsar un estat del benestar "punter". "Ningú vol estar malalt però tothom vol que el curin", ha dit com a exemple.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"I l'important és que el curin, i no qui el cura. Que ho faci molt bé, vingui d'on vingui", ha afegit abans d'alertar que el PDECat serà "contundent" per evitar que "s'estigmatitzin" els qui contribueixen a millorar el sistema "per exemple des de la iniciativa privada", ha assenyalat. Ho ha dit en el tret de sortida del cicle 'StartCat: El millor país comença aquí', que ha començat amb 'La salut i la sanitat a Catalunya: oportunitats i reptes de futur'.

La jornada de debat, celebrada al paranimf de la Facultat de Medicina, ha tingut entre els assistents al conseller de Salut, Toni Comín, però també predecessors seus, com Boi Ruiz, Marina Geli o Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i conseller de Sanitat entre el 1988 i el 1996.

stats