POLÍTICA
Política 01/01/2014

Sánchez-Camacho: "El PP mai tornarà a donar suport a Mas ni a CiU"

La líder popular creu que la federació nacionalista amb la qual negociaven PP i PSOE "ha mort" per sempre

Acn
2 min
Alícia Sánchez-Camacho, durant l'entrevista amb l'ACN

BarcelonaLes relacions entre el PP i CiU estan força deteriorades, i sembla que seguirà sent igual per molt temps. Tant és així que la presidenta dels populars a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha arribat a dir, en una entrevista concedida a l'ACN, que el seu partit "mai tornaria a donar suport a Artur Mas ni a CiU" perquè "han enganyat a tothom" i "estan obsessionats amb la independència". Ni tan sols en el cas que el president i la federació nacionalista fessin marxa enrere en el procés sobiranista, la popular es donaria per satisfeta. De fet, Sánchez-Camacho està convençuda que la CiU "moderada" amb qui negociaven PP i PSOE "ha mort" per sempre per convertir-se en "la marca blanca d'ERC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El PPC mai tornaria a donar suport a un Artur Mas que no és de fiar. No estaria en disposició d'ajudar una CiU i un Mas que han enganyat a tothom i han demostrat estar obsessionats per un procés independentista", ha sentenciat la líder dels populars a Catalunya, tot afegint que tant el president de la Generalitat com la seva formació política "han demostrat que no els preocupa resoldre els problemes greus de Catalunya com l'atur, la pobresa o les empreses, sinó que el seu objectiu prioritari i únic és una consulta d'autodeterminació il·legal".

"Ja no és la CiU del pal de paller"

Alícia Sánchez-Camacho, a més, ha advertit que la millora de les relacions entre CiU i el PPC no podria venir ni tan sols amb una reculada en el procés sobiranista o un canvi de cares amb una eventual retirada d'Artur Mas. Per a Sánchez-Camacho, la CiU actual "no és la centrista i moderada, sinó la radical, amb la qual no es pot dialogar". "Ja no és la CiU del pal de paller, aquella s'ha acabat", ha lamentat la popular.

stats