Política 31/07/2017

Puigdemont xatejarà i respondrà preguntes sobre l'1-O aquest dimecres a les 13.00 h

El president es comunicarà a través d'una nova xarxa social creada per quatre emprenedors catalans anomenada Zonetacts

Mariona Rodríguez
1 min
Puigdemont xatejarà a través de la nova apli Zonetacts

GironaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, obrirà aquest dimecres un perfil a la nova aplicació Zonetacts per xatejar amb els ciutadans i respondre dubtes sobre l'1-O i sobre tot allò que preocupa els catalans. El xat estarà obert el 2 d'agost de les 13.00 fins a les 13.30 hores, i es tornarà a obrir el 29 d'agost entre les 16.00 i les 17.00 h.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El xat es farà a través d'una nova xarxa social, Zonetacts, impulsada per quatre emprenedors catalans, que es diferencia d'altres xarxes com Twitter, WhatsApp o Instagram perquè posa l'accent en la geolocalització i en la cerca d'afinitats. A més, un cop finalitzada, la conversa desapareix.

Puigdemont, periodista de professió, ha apostat sempre per les xarxes socials com a eina de comunicació, i n'ha continuat fent un ús intens des que és al capdavant de la Generalitat.

A les hores marcades per fer el xat amb el president -2 d'agost de 13.00 a 13.30 h i 29 d'agost de 16.00 a 17 h-, qualsevol persona, sempre que tingui instal·lada l'apli Zonetacts al mòbil, podrà fer preguntes i conversar amb Puigdemont a través del xat 'President en viu', a l'apartat Discover.

El xat s'emetrà en directe a través del perfil de Facebook del president Puigdemont, però les preguntes hauran de fer-se a través del xat de Zonetacts. Les preguntes que quedin sense resposta en directe seran recollides i respostes els dies posteriors.

stats