Política 29/07/2014

Pujol ja no podrà fer ús del tractament de Molt Honorable

El portaveu de l'executiu diu que "sobreentén" que renunciant "a tot", també renuncia a la medalla d'or de la Generalitat

M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimarts al migdia que l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ja no podrà fer ús del tractament de Molt Honorable en tant que ha renunciat a totes les prerrogatives i privilegis arran de la confessió de divendres. "En la mesura que Pujol s'avé a la renúncia irrevocable a totes prerrogatives, no hi ha massa més a afegir", ha afirmat Homs, que també ha dit que "sobreentén" que la renúncia "a tot" també inclou el retorn de la medalla d'or de la Generalitat que li va atorgar l'expresident José Montilla.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després de la reunió del consell executiu del Govern, Francesc Homs ha reconegut que el cas Pujol li fa "angúnia", però també ha deixat clar que el Govern no pensa participar del que ha considerat un "acarnissament" contra l'expresident.

"Bona cara no faig, oi?"

El conseller de la Presidència i portaveu s'ha mostrat enutjat quan li han preguntat com se sentia després de la confessió de Pujol. "Bona cara no faig, oi?", ha respost després d'advertir que ni ell ni el Govern pensa fer cap mena d'"exhibicionisme" sentimental. Això sí, ha demanat "celeritat" a Hisenda per esclarir els fets.

stats