Política 27/07/2015

Rabell: "Volem sumar totes les forces progressistes al Parlament, també ERC"

En una entrevista a la Cadena SER, el candidat de Catalunya Sí que es Pot lamenta que l'autèntic candidat de Junts pel Sí vagi de "tapat"

Ara
1 min
El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha sigut president de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) des de l’any 2012.

BarcelonaEl cap de llista de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a la Cadena SER que després de les eleccions previstes per al 27-S la formació que lidera buscarà "polaritzar" el Parlament i configurar "una força progressista clara" que hauria d'incloure ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Veurem si fan president Mas", ha respost Rabell quan li han preguntat si creia que ERC els acompanyaria tot i formar part de Junts pel Sí amb CDC i les entitats sobiranistes. "Estem en una situació canviant on calen nous lideratges i hi ha moviments de fons que poden arribar a generar canvis a les institucions", ha conclòs Rabell.

El cap de llista de la formació que integra Podem, Iniciativa i EUiA ha lamentat que l'autèntic candidat de Junts pel Sí, Artur Mas, vagi de "tapat" a la llista i "cobert per persones amb un perfil molt diferent de les polítiques neoliberals que [Mas] representa".

Rabell ha justificat el seu vot pel sí-sí a la consulta del 9-N amb l'argument que és "el que li demanava el cos", ja que la "campanya de Madrid contra el dret de la ciutadania a expressar-se era insuportable i molts que no som independentistes vam expressar el rebuig i el cabreig votant sí-sí".

stats