Política 05/11/2015

Rajoy, sobre la decisió del TC: "El govern [espanyol] posarà un recurs quan l'hagi de guanyar"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
La decisió del TC ha coincidit amb l'inici de la reunió de la Junta Directiva del PP a Génova, presidida per Mariano Rajoy / EFE

MadridCalma i unitat. És el missatge que ha transmès aquest dijous al vespre el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a la junta directiva del PP, l'òrgan més important entre congressos del partit i que no es reunia des de l'abril. La decisió del TC de no suspendre, per unanimitat, el ple de ruptura ha coincidit amb l'inici de la reunió a Génova.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha llançat un dard al líder del PP català al Parlament, Xavier García Albiol, per haver accedit finalment a presentar un recurs d'empara que sabien que no arribaria a bon port. "El govern [espanyol] posarà un recurs quan l'hagi de guanyar", ha dit Rajoy a la junta, segons han informat fonts del partit. "La secessió no tirarà endavant, l'Estat té recursos per frenar-la i està en contacte amb la resta de partits", ha afegit defensant el seu calendari i no el de Ciutadans, que va forçar Albiol a presentar el recurs d'empara.

stats