Política 09/08/2017

Rajoy demana "aïllar els extremistes i radicals" que "condicionen" el Govern

El president del govern espanyol critica que la Generalitat vulgui "obligar a triar" entre "ser espanyols o catalans"

Europa Press
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, passeja per Chantada (Lugo), on assisteix als actes del 40è aniversari del grup hoteler Hotusa

LugoEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha demanat als catalans "amb sentit comú" que "aïllin els extremistes i radicals" que "condicionen" el Govern i posen en una "situació límit" a tots els catalans. Amb aquestes paraules, Rajoy ha tornat a carregar contra la CUP i les accions d'Arran contra el turisme massiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Avancem més i millor quan caminem junts, a diferència del que passa en altres llocs d'Espanya", ha avisat el president del govern espanyol, que ha subratllat que els "radicals que van en contra del sector del turisme" també "condicionen la Generalitat". Per això, ha demanat "aïllar" aquests sectors.

"A Galícia aprofitem l'energia que dona ser gallec, espanyol i europeu, a Catalunya se'ls vol obligar que triïn entre ser espanyols i europeus o catalans, quan ja són les tres coses", ha criticat Rajoy. I finalment ha demanat "sumar i no dividir", perquè és la manera que es pot aconseguir "un país millor".

stats