Política 23/02/2015

Espadaler: "No farem una consulta per comptar quants independentistes té Unió"

Assegura, en una entrevista a TV3, que l'objectiu del partit no és dividir sinó sumar el màxim de persones al seu projecte

Ara
1 min
El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha afirmat que el seu partit no farà "una consulta per comptar quants independentistes" té la formació, sinó que aquesta ha de servir per decidir com gestionar el full de ruta de cara a les eleccions del 27-S. En una entrevista a TV3, Espadaler ha reconegut que a Unió hi ha gent independentista però que són més les coses que uneix tots els membres del partit que no pas les que els separen.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I és que, ha insistit Espadaler, l'objectiu de fer aquesta consulta interna no és la divisió, sinó sumar el màxim de persones a un projecte comú. Ha defensat, a més, que la diferència de criteri en l'àmbit nacional forma part de la normalitat. "Unió s'assembla força al país, que té sensibilitats diferents", ha dit.

A més, el secretari general d'Unió ha volgut deixar clar que no contempla escenaris unilaterals i que el procés sobiranista no pot desembocar en una opció "sense una base mínima d'acord" amb el govern espanyol.

Espadaler també ha donat per "tancada" la crisi per l'abstenció de CDC en la tramitació de la llei contra el jihadisme.

stats