Política
Política 21/01/2011

Recoder avisa que caldrà retallar el Pla Director d'Infraestructures 2010-2020

Els 100.000 milions previstos pel Pla Director d'Infraestructures són inassumibles, segons ha explicat Recoder a RAC1

Redacció
1 min
Moment de la reunió entre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i la candidata de CiU per Tarragona, Victòria Forns.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Lluís Recoder ha passat per RAC1 i ha avançat que caldrà revisar el Pla Director d'Infraestructures. El conseller de Territori i Sostenibilitat considera que preveure una despesa de 100.000 milions d'euros per al període 2010-2020 és “escabellat”. “Es va fer una llista de peticions en la qual tothom quedava content”, ha explicat Recoder, “però ens hem de situar en un horitzó creïble. I si l'economia millora, aleshores tindrem uns ingressos addicionals i podrem executar més coses.”. L'exalcalde de Sant Cugat ha assegurat que no hi ha intenció d'ajornar obres ja en marxa. “Estem treballant amb el departament d'Economia per tal d'ajustar-nos als criteris fixats per Mas-Colell”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre la polèmica dels 80 km/h, ha advocat per “posar panells de velocitat variable a tot arreu i regular-los segons els nivells de contaminació”, encara que això no es pot aconseguir “en dos dies”. Recorder s'ha mostrat en desacord a mantenir la limitació de velocitat amb l'argument de la reducció d'accidents. “No creiem que obligar a circular tothom a 80 km/h tingui els beneficis per als conductors que es diuen”.

stats