Política 05/10/2013

Rigol diu que "perd Catalunya" si s'enfronten els partidaris de la tercera via i els de la consulta

L'expresident del Parlament insta Mas a reunir-se amb Duran i amb Navarro davant la importància històrica d'aquest moment

Europa Press
1 min
L'expresident del Parlament Joan Rigol té l'encàrrec de consensuar un text unitari amb les entitats que participen en el Pacte pel Dret a Decidir.

BarcelonaL'expresident del Parlament Joan Rigol (UDC) ha advertit aquest dissabte que si s'enfronten els partidaris d'obrir una tercera via i els defensors de la consulta sobiranista, "perd Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Alguns defensen d'una manera molt determinada pregunta, data i anar al Parlament. N'hi ha d'altres que estan buscant terceres vies. Si s'enfronten aquests dos, qui perd és Catalunya", ha assegurat Rigol en declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press.

L'expresident de la cambra catalana ha ressaltat la necessitat que el president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneixi amb el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, i amb el líder del PSC, Pere Navarro, "per intentar entreveure entre tots la dimensió important i històrica d'aquest moment ".

stats