Política 05/06/2015

Rivera demana a PP i PSOE donar suport a la llista unionista més votada el 27-S, segons 'La Razón'

El PP ja fa mesos que va proposar una "gran coalició" a PSC, Ciutadans, UPyD i Unió, que va ser refusada

Ara
1 min
El president de Ciutadans, Albert Rivera. EFE

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, hauria demanat al president espanyol, Mariano Rajoy, i al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que els tres partits es comprometin a votar la llista no independentista més votada el 27-S, segons 'La Razón'. La proposta té com a objectiu crear un "govern alternatiu" al sobiranista, i hauria sorgit en les reunions que aquesta setmana ha mantingut Rivera tant amb el líder del PP com amb el socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons les mateixes informacions, Rivera va mostrar la seva disposició de donar suport al PSC, que ara per ara és la llista no sobiranista amb més diputats, i va demanar "reciprocitat" en cas que Ciutadans faci el 'sorpasso'. Aquesta informació arriba enmig d'una setmana clau per tancar pactes tant en l'àmbit municipal com autonòmic.

De fet, una idea semblant va posar sobre la taula ja fa mesos la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, quan va proposar una aliança a PSC, Ciutadans, UPyD i Unió. La oferta va ser refusada per tots els partits.

stats