Política 07/10/2013

Rivera es nega ara a formar part del front antisobiranista del PP

El líder de Ciutadans ha proposat en diverses ocasions sumar forces contra l'independentisme

Ara
1 min
Alícia Sánchez Camacho vol fer pinya amb els partits que encapçalen Albert Rivera (a la imatge) i Pere Navarro, per actuar de contrapès al sobiranisme.

BarcelonaEl líder de Ciutadans, Albert Rivera, refusa la proposta del PP de Catalunya de forjar un front antisobiranista juntament amb el PSC. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha argumentat que considera inviable una candidatura conjunta amb el partit que representa l'immobilisme econòmic i les retallades, a més d'estar esquitxat per trames de corrupció com el cas Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Justament el mateix Rivera va fer dimecres de la setmana passada una crida a sumar contra el sobiranisme. "Davant situacions excepcionals, acords excepcionals", va arribar a dir. Tot i això, ara puntualitza que "només en casos puntuals" cal buscar l'entesa.

Rivera ha defensat un estat federal que, al seu parer, ja està a punt d'aconseguir-se amb l'actual marc constitucional. "Cal fer-hi l'última pinzellada", ha dit. Sobre el procés de la consulta, el líder de Ciutadans ha afirmat que el Govern no té voluntat d'arribar a acords i que la seva estratègia és argumentar que l'única sortida és la declaració unilateral d'independència.

stats