Política 27/10/2014

SCC fa campanya contra l'ús d'instituts pel 9-N

L'entitat constat "inquietud" en el sector educatiu per l'accés que puguin tenir els independentistes a dades personals

Efe
1 min

BarcelonaL'entitat unionista Societat Civil Catalana (SCC) ha presentat aquest matí un informe sobre la utilització dels centres educatius en el procés participatiu del pròxim 9 de novembre perquè, segons han assegurat, existeix "inquietud" en el sector educatiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb la "sol·licitud de col·laboració" que s'ha fet des de la Generalitat als directors dels centres educatius públics, segons han explicat en roda de premsa els dirigents de SCC Susana Beltrán i Rafael Arenas, l'associació que presideix Josep Ramon Bosch opina que el que es fa és posar a disposició dels particulars els centres.

Societat Civil Catalana alerta que als centres on se celebrarà el procés participatiu hi ha fitxers amb dades personals que estan sotmesos a la norma de protecció de dades i per això no s'haurien de poder utilitzar per votar sobre la independència de Catalunya.

L'associació ciutadana considera que els directors dels centres són els responsables del que passi dins dels col·legis així com de la custòdia dels arxius amb dades personals.

stats