Política 12/09/2014

Sánchez-Camacho creu que a la V "hi havia bastantes lones i espais que no s'havien cobert"

En declaracions a RAC1 obvia que les xifres del govern espanyol de fa un any eren inferiors a les atorgades ara

1 min

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha insistit aquest divendres en declaracions a RAC1 que l'independentisme està "absolutament en davallada", escudant-se en les xifres de participació a la V de la Diada que ha donat la delegació del govern espanyol i oblidant que, malgrat que redueixi la participació a prop de 500.000 persones, aquesta xifra és superior a la que la mateixa institució va oferir fa un any quan es va organitzar la cadena humana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Vaig veure que hi havia parts de la Diagonal on hi havia bastantes lones i espais que no s'havien cobert", ha dit Sánchez-Camacho, una realitat que contraposa amb les expectatives que s'havien generat. "L'independentisme està en davallada perquè no es farà el referèndum del 9-N i perquè generarà una gran frustració col·lectiva", ha afegit.

La presidenta del PPC ha culpat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'enganyar els catalans amb la promesa de les urnes, ha assegurat que l'independentisme no produirà els efectes que alguns creien en un principi perquè no tindrà cap reconeixement internacional i, tot i que ha apostat perquè Mas convocarà la consulta, li ha exigit que dialogui en el marc de la llei. "No es pot portar Catalunya a una situació límit de ruptura i de trencament", ha insistit.

stats