Política 23/10/2016

Sánchez pronostica que la militància del PSOE "recuperarà aviat" el partit

L'ex secretari general no ha assistit al comitè federal que ha votat majoritàriament a favor de l'abstenció a la investidura de Rajoy

Ara
1 min
Pedro Sánchez abandonant la sala de premsa de la seu de Ferraz després de dimitir.

BarcelonaPedro Sánchez ha esquivat els mitjans de comunicació des que va dimitir com a secretari general del PSOE ara fa 20 dies. El seu silenci sobre la crisi oberta al partit s'havia mantingut també a les xarxes socials, amb l'única excepció del 15 d'octubre, quan va fer una piulada en què reivindicava el procés de participació de les bases que havia impulsat el PSC en les primàries per escollir el primer secretari. Aquest diumenge, l'ex secretari general del PSOE, que no ha assistit a la reunió del comitè federal tot i que hi tenia dret, ha decidit deixar per escrit els seus pronòstics a Twitter.

Sánchez pronostica que "aviat" la militància socialista recuperarà i reconstruirà el partit en un enigmàtic missatge: "Un PSOE autònom, allunyat del PP, en què la base decideixi", opina. Tot i que va dimitir com a líder del partit, Sánchez continua ocupant un escó al Congrés i encara no s'ha pronunciat sobre quin serà el sentit del seu vot.

stats