Política 11/06/2013

Tura considera que ERC pot esdevenir el "principal referent d'esquerres" de Catalunya

L'exconsellera assegura que té una "relació emocional" amb les sigles d'ERC

Ara
1 min

BarcelonaL'exconsellera Montserrat Tura assegura en una entrevista a la revista d'ERC de Mollet del Vallès que el partit que lidera Oriol Junqueras pot "esdevenir el principal referent d'esquerres del país" si reforça "el seu discurs d'esquerres". Tura, que justament ha anunciat aquest dimarts que deixa la presidència de l'agrupació socialista de Mollet, també afirma que té una "relació emocional" amb les sigles d'ERC. "El meu pare es va fer enterrar amb el carnet d'ERC", assegura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent socialista confessa que se sap "en minoria" dins del PSC, una situació que li sap "greu" perquè, al seu parer, els socialistes haurien de ser "capdavanters" a l'hora de demanar "la lliure unió dels pobles". "Com que hem estat en una posició molt ambigua, molts dels nostres electors han preferit votar altres opcions", assegura, sobre el descens electoral que ha viscut en els darrers anys el PSC.

Sobre ERC, considera que el seu gran repte serà compaginar el suport a CiU amb la defensa del "concepte social". Tura augura que aquest serà el "desllorigador de l'èxit o del fracàs d'ERC dels propers anys".

stats