Política 12/10/2016

El PSC de Badalona avisa: l'obertura municipal posa en qüestió el pacte d'investidura

Els socialistes demanen al govern municipal que abandoni "el circ de confrontació" amb el PP

Acn
2 min
Àlex Pastor, primer secretari del PSC de Badalona, en una imatge d'arxiu

BadalonaL'agrupació local del PSC de Badalona ha advertit que la "deriva independentista" del govern municipal "posa en qüestió" el pacte d'investidura al qual van arribar Guanyem Badalona, ERC, ICV-EUiA i el PSC per fer alcaldessa Dolors Sabater i evitar així un nou mandat de Xavier García Albiol. Els socialistes recorden que van donar el vot a la investidura, tot i després mantenir-se a l'oposició, "a canvi de neutralitat institucional de l'Ajuntament en la qüestió sobiranista" i ara lamenten "l'ús i l'abús de la vara de l'alcaldessa en les manifestacions pro independència, les exhibicions de suport al 9-N o l'espectacle del 12 d'octubre".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Des de l'agrupació socialista de Badalona demanen al govern municipal que abandoni el "circ de confrontació" amb el PP perquè si es va enviar els populars a l'oposició va ser, entre altres coses, pel "cansament de tota una ciutat de viure en un estrès mediàtic continu i estèril".

Després que el govern municipal hagi obert l'edifici d'oficines del Viver als veïns tot i la prohibició judicial, els socialistes se senten dolguts per "l'intent de manipulació ideològic de l'estat de dret parlant de desobediència a les lleis". En democràcia, asseguren, es poden canviar les lleis, però "sense intentar vèncer les administracions, sinó convencent els veïns perquè hi donin el seu suport majoritari".

Badalona, afirmen, es va "cansar" de Xavier García Albiol per seu discurs "xenòfob" i avisen que ara la ciutadania també s'està cansant d'unes posicions independentistes que "no representen la majoria de veïns de Badalona i el govern municipal no se'n vol adonar". El PSC, que tot i ser minoritari a la ciutat és decisiu per fer decantar la balança dels vots cap a un costat o cap a l'altre, reitera que la seva principal bandera és la millora de la vida dels veïns de la ciutat.

stats