Política 07/07/2017

Podem cridarà a votar al referèndum com a "protesta ciutadana" contra "l'autoritarisme del PP"

El secretari general, Albano Dante Fachin, deixa clar que "les forces progressistes no poden romandre neutrals" i acusa el PP de ser l'únic responsable que el referèndum no sigui efectiu

Xavi Tedó
1 min
Podem cridarà a votar al referèndum com a "protesta ciutadana"

BarcelonaPodem Catalunya farà campanya per incentivar la participació en el referèndum de l'1 d'octubre. Així ho va acordar aquest dijous al vespre el consell ciutadà de la formació lila i ho ha ratificat avui el secretari general, Albano Dante Fachin, en una conferència a l'Ateneu Barcelonès. Podem apel·la a l'esperit del 15-M per "fomentar la participació i la votació" com a "protesta ciutadana contra l'immobilisme i l'autoritarisme" del PP, diu el manifest que va aprovar per unanimitat ahir, dijous, el consell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els de Fachin mantenen que la proposta de l'1-O "difícilment" pot ser equiparada a un referèndum efectiu però ho atribueixen únicament a "l'actitud irresponsable" del PP. "Les forces progressistes no podem romandre neutrals", ha advertit Fachin, que ha reiterat que no faran campanya per una determinada opció. "El 'sí', el 'no' i el vot en blanc estan fets de molts colors" ha anotat. "Només quan la gent es mou els murs més gruixuts es mouen", ha sentenciat Fachin, que ha deixat clar que "una participació massiva pel 'sí' o pel 'no' deixarà en evidència el govern del PP.

stats