Política 14/04/2012

El rei d'Espanya s'estarà 10 dies de baixa per l'accident de cacera

El traumatisme al maluc reduirà durant setmanes la mobilitat del monarca. Joan Carles I va viatjar des de Botswana en un avió privat no medicalitzat, assegut durant 10 hores com qualsevol altre passatger, segons assenyalen els seus metges

Ara
1 min

BarcelonaEl cos mèdic que ha coordinat l'operació del rei Joan Carles I aquesta matinada de dissabte a l'Hospital USP San José de Madrid creu que el monarca estarà de baixa "entre un mes i dos mesos". En una roda de premsa, el doctor Ángel Villamor, que l'ha intervingut, ha assegurat que el monarca va patir una torsió al maluc dret entre dijous i divendres i ha afegit que "és un pacient molt dur i va per davant de nosaltres perquè ens afanya a tornar a les seves activitats de seguida".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Villamor, el rei estarà entre 4 i 5 dies hospitalitzat i uns 10 dies de baixa. Després d'això, encara haurà d'esperar un o dos mesos per poder fer activitat física de manera normal.

L'equip mèdic també ha revelat que el monarca va ser traslladat a Madrid en un avió privat no medicalitzat i que, per tant, va estar-se assegut durant les 10 hores de viatge.

stats