Política 30/04/2013

El jutge imputa nou dels suposats donants del PP que apareixen en els 'papers de Bárcenas'

També cita a declarar com a testimonis el president del Senat, Pío García Escudero, i el diputat Eugenio Nasarre

Efe
1 min

MadridEl jutge Pablo Ruz ha imputat nou dels empresaris que apareixen com a donants del PP en els anomenats 'papers de Bárcenas'. També ha citat a declarar com a testimonis el president del Senat, Pío García Escudero, i el diputat Eugenio Nasarre. Les noves imputacions estrenyen el setge sobre importants noms de l'empresariat de la construcció de Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els empresaris que ha citat a declarar com a imputats entre els dies 20 i 29 de maig són Juan Miguel Villar Mir (president d'OHL), Luis del Rivero (expresident de Sacyr Vallehermoso), José Mayor Oreja (expresident de FCC Construcció), José Luis Sánchez Domínguez (president del grup Sando), Alfonso García Pozuelo (Constructora Hispànica), Juan Manuel Fernández (Aldesa), Antonio Vilella (Construccions Rubau) i Manuel Contreras. El magistrat ha citat també a declarar com a imputat el considerat com a número dos del cas Gürtel, Pablo Crespo, en el marc d'aquesta peça de la causa sobre una suposada comptabilitat paral·lela al PP.

En una interlocutòria, el jutge de l'Audiència Nacional també ha citat a declarar el portaveu adjunt del PP al Congrés, Jaime Ignacio del Burgo, l'expresident balear Jaume Matas, l'exdiputat Jorge Trías, l'identificat com a caixer del PP Luis Molero, així com Milagros Puente, cap de comptabilitat del partit.

stats