Política 15/11/2013

Navarro es reuneix amb quatre dirigents crítics per mirar d'evitar la fractura del PSC

"Venim amb to constructiu, sense ànim de trencar", ha declarat just abans de la trobada Àngel Ros, un dels membres de la direcció que s'oposa al gir del partit contra el procés sobiranista

Sara González
1 min
Els crítics del PSC arriben a la reunió amb Pere Navarro / CRISTINA CALDERER

BarcelonaLa reunió ja està en marxa. El primer secretari del PSC, Pere Navarro, i el secretari d'Acció Política, Antoni Balmón, ja estan cara a cara amb quatre representants dels dirigents crítics: Àngel Ros, Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Jordi del Rio. La trobada es produeix just abans del consell nacional en el qual Navarro busca blindar la seva decisió de despenjar-se del procés sobiranista, un full de ruta que no satisfà els crítics. "Venim amb to constructiu, sense ànim de trencar", ha anticipat Ros just abans d'entrar a la seu del carrer de Nicaragua de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari ha estat el primer a arribar, en cotxe, a dos quarts de dotze tocats. Una mica més tard arribava Balmón, que no ha fet declaracions i s'ha limitat a dir, irònicament, que tenia "la veu crítica". Els quatre dirigents han entrat junts a la seu del partit. De fet han estat reunits una estona abans per encarar una reunió clau per avaluar si es pot segellar la pau interna tancant files al voltant del dret a decidir.

stats