Política 05/11/2013

Rajoy pensa que reformar la Constitució per satisfer Mas és "un gran error"

Assegura que "la sobirania nacional no és negociable"

M. Eugènia Quetglas
1 min

MadridEl president espanyol, Mariano Rajoy, ha afirmat aquest dimarts que reformar la Constitució "per a algú que no se sentirà satisfet amb aquest canvi" és "un gran error". Rajoy s'ha referit indirectament al president de la Generalitat, Artur Mas, quan el portaveu de l'Entesa al Senat, José Montilla, li ha proposat una reforma de la Constitució per donar sortida al problema entre Catalunya i Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la sessió de control al Senat, Rajoy ha explicat que ell no està en contra de la reforma de la Constitució "perquè sí", sinó perquè en aquest cas suposaria "reformar les regles de joc", perquè el que es vol modificar són els dos primers articles de la Constitució, i "la sobirania nacional no és negociable", ha proclamat.

El president espanyol ha exposat a la cambra que ell actua amb "equilibri, sensatesa i sentit comú". Rajoy ha explicat que no es va presentar a les eleccions proposant una reforma de la Constitució, sinó mesures que buscaven "afrontar la crisi, créixer i crear ocupació".

stats