Política 20/11/2014

"El món que no volem": portada de l'ARA especial pel Dia Internacional Infància

Nens d'entre 6 i 12 anys han dibuixat el diari d'avui, que recull la mirada de les criatures sobre el món i les notícies del dia

Ara
1 min
portada ARA 20 novembre 2014 (Dia Mundial Infància) jpg

BarcelonaLa portada em PDF

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Avui, Dia Mundial de la Infància i 25è aniversari de la Convenció els Drets dels Infants, l'ARA és un diari especial dibuixat per nens i nenes. Ho vam fer l'any passat i repetim l'experiència.

Aquesta que veieu sobre aquestes línies és la portada dibuixada per una nena d'11 anys i una altra de 10, i reflecteix "El món que no volem".

Alumnes de l'escola Montseny del Poblenou van ser ahir a la tarda a la redacció de l'ARA dibuixant la portada, les il·lustracions de les notícies i fins i els petits retrats de l'autor que acompanyen els articles d'opinió.

Però en aquest diari especial també hi trobareu dibuixos de diverses escoles, esplais i lectors de l'ARA que hem anat recollint durant les últimes setmanes.

Són dibuixos fets per nens d'entre 6 i 12 anys que denuncien 6 grans crisis humanitàries que ara mateix ens aclaparen: Síria, la República Centreafricana, el Sudan del Sud, l'Iraq, Gaza i l'emergència pel brot d'Ebola.

Altres propostes ens serveixen per reclamar el món que volem, amb dibuixos sobre com haurien de ser les coses.

Els darrers dies, l'ARA també havia impulsat altres activitats per portar els nens a reflexionar sobre el món que els envolta, com ara un debat sobre com fer que el món sigui millor.

stats