Publicitat
Publicitat

Els comissaris

L'escola no només es vol contaminar del passat de la localitat sinó també del futur: els arquitectes la van projectar assumint complicitats amb l'equipament de la fira que s'hi construirà al costat. El projecte proposa una nova topografia per franges, plantejada com un sistema obert més que no pas com una arquitectura acabada. La sofisticació del projecte es basa en la naturalitat plàstica amb què conviuen diferents escales de materials constructius, des de la ceràmica fins a l'estructura metàl·lica colossal que permet crear espais de llibertat formal i vital que admeten múltiples usos i programes i que també estan molt atents a l'escala real de les persones i a les seves necessitats sensorials, de protecció i confort.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT