Esports 20/06/2013

El Brasil, als peus del nou jugador del Barça (2-0)

Toni Padilla / Pol Frias
1 min

Barcelona.La selecció brasilera va desfer-se de la mexicana a Fortaleza en el segon partit de la Copa Confederacions després d'imposar-se per 2-0. Neymar va ser el gran protagonista del duel, ja que va fer el primer gol del partit als 9 minuts amb una preciosa volea, després d'una jugada de Dani Alves. A l'últim minut, Neymar va inventar-se una jugada preciosa que Jô va transformar en el 2-0. El nou davanter del Barça, que va endur-se els elogis de tothom per la jugada del segon gol, va fer-se un fart de rebre faltes dels mexicans, que han quedat eliminats. En l'última jornada del grup, el Brasil i Itàlia lluitaran per decidir qui dels dos acaba en la primera posició. El jugador de l'Espanyol Héctor Moreno va jugar els 90 minuts amb la samarreta de la tricolor , sense sort.

Espanya, amb Tahití

Aquest vespre arribarà el torn de la selecció espanyola, que s'enfronta (21 h / Telecinco) a la dèbil Tahití. Del Bosque farà jugar Victor Valdés a Maracanã en una alineació amb molts canvis respecte al triomf sobre l'Uruguai. Espanya confia a aconseguir una golejada històrica contra un equip format per jugadors amateurs que ja van perdre per 6-1 amb Nigèria.

L'Uruguai, per la seva banda, s'enfronta amb Nigèria (0 h / Telecinco) en l'altre partit del grup B. Si perdés, l'equip sud-americà quedaria eliminat.

stats