Mèdia 02/03/2011

Flora Saura: "Tinc un iPhone reciclat del meu pare"

1 min

Tinc un iPhone que no em vaig comprar jo, sinó que és reciclat del meu pare. Ell no el feia servir, i me'l va passar a mi. Abans jo tenia un mòbil supersenzill, i vaig decidir quedar-me aquest per poder tenir internet. Al principi anava amb prepagament, que és bastant curiós, però al final em vaig passar a contracte i ja vaig poder començar a utilitzar internet. No sóc gens usuària del mòbil pel que fa a trucades i missatges. Parlo molt poc per telèfon i tampoc sóc massa de missatges, tot i que sí que n'envio alguns.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook, i el faig servir bastant. Com que estic estudiant, em relaciono amb gent molt més jove, i ells l'utilitzen amb una normalitat exagerada, de manera que no m'ha quedat més remei que adaptar-m'hi. No el tinc com a persona pública, sinó que només accepto la gent que conec. Fins i tot de feina hi tinc poca gent. No ho barrejo.

Tinc dues teles a casa, i la del menjador és de 40 o 42 polzades. Suposo que es pot dir que miro molt la televisió. Al vespre miro les notícies, sèries i canals estranys com Discovery Channel, Odisea o Historia. Miro moltes sèries. Totes les de l'HBO, com Mad men , Los Soprano i moltes altres.

També escolto molt la ràdio, bàsicament RAC 1, durant tot el dia. A més, ara que estic sense treballar, amb el meu fill petit a casa, vaig enllaçant un programa amb l'altre.

stats