Publicitat
Publicitat

EL MEU ESTIU

Fina Puigdevall

Aquesta xef ha combinat els productes de la terra i l'emoció per portar Les Cols a guanyar dues estrelles Michelin

Aquest estiu l'he passat, bàsicament, treballant. Normalment tanquem tres setmanes a l'agost, però aquest any hem fet una gran reforma que ha costat molts diners i hem hagut d'obrir per cobrir la despesa. Ara mateix funcionem per torns, així que hauré d'esperar el meu per fer vacances. De moment puc desconnectar algun dia o algun matí, i ho aprofito per no fer res, que és el que més m'agrada. Sóc així de gandula. Els estius sempre m'escapo uns dies a la Costa Brava i acostumo a fer un petit viatge. L'any passat vaig estar a París, i em va agradar molt la Sainte Chapelle i el centre àrab, que té una arquitectura meravellosa. Quan surto fora gaudeixo anant als museus i als restaurants o simplement voltant pels carrers de la ciutat. També em ronda pel cap la idea de fer un viatge diferent, tinc moltes ganes d'anar a l'Índia. De totes maneres visc en un entorn privilegiat i si observo el meu voltant m'és fàcil relaxar-me i desconnectar. De moment hem de continuar treballant, -i força!- perquè l'estiu és un bon període i hi ha molta feina. Fa deu anys que el restaurant és obert i les obres, més que per canviar, s'han fet amb la idea d'evolucionar. La finalitat del projecte ha estat la de crear un lloc, un fragment de paisatge, envoltat de talussos vegetals i arbres per aconseguir la sensació d'estar a l'exterior. La intenció és que la gent pugui passar un dia a la natura. És una aposta arriscada però estic molt contenta i convençuda del que hem fet.

Més continguts de