Societat 09/08/2012

Lloret estudia mesures contra la televisió alemanya que promociona el turisme de borratxera

L'Ajuntament ja ha fet arribar una queixa formal a la cadena perquè entén que el programa ataca la imatge del municipi

Efe
1 min

Lloret de MarL'Ajuntament de Lloret de Mar ha fet arribar una protesta formal a la cadena alemanya Prosieben per l'emissió d'un 'reality show' titulat 'We love Lloret', en el qual promocionen l'anomenat turisme de borratxera, i no descarta emprendre accions legals. Fonts de l'Ajuntament de Lloret de Mar han assegurat a l'agència Efe que estan estudiant emprendre accions legals contra la cadena de televisió alemanya pels danys d'imatge causats a aquesta localitat turística de la Costa Brava. A més, el consistori ja ha portat davant la direcció general de Turisme el 'reality', que ven nits de festa i sexe al municipi.

En les últimes setmanes, la cadena alemanya ha emès vuit capítols, l'últim aquesta setmana, d'un 'reality' tipus 'Gran Hermano', en el qual 8 o 9 concursants s'allotgen en una casa de luxe de Lloret de Mar: Villa Favorita.

L'actuació dels protagonistes de la sèrie representa una festa permanent en la qual es beu alcohol sense moderació als locals nocturns de Lloret.

L'Ajuntament de Lloret de Mar, una vegada informat de l'emissió d'aquest programa, va fer arribar la setmana passada a la cadena televisiva una queixa oficial en forma de carta, ja que considera que "aquest programa suposa un prejudici per a la imatge de Lloret de Mar i la seva política turística".

"Per aquest motiu, l'Ajuntament de Lloret de Mar està estudiant emprendre les accions legals pertinents a fi de penalitzar els danys que l'emissió d'aquest programa ha ocasionat al nostre destí."

stats