Societat 09/08/2012

El PP denuncia que Barcelona s'ha gastat 862.000 euros en un any per vigilar pisos de protecció oficial buits

El regidor Eduardo Bolaños lamenta que "hi hagi pisos que no només no compleixin la seva funció social, sinó que representin un sobrecost per a l'administració"

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de denunciar que l'equip de govern de Barcelona incompleix el Pla Municipal de l'Habitatge 2008-2016, que preveu la construcció de 24.000 pisos públics, el grup municipal del PP a la ciutat ha fet aquest dijous una passa més. El regidor popular Eduardo Bolaños ha lamentat que el consistori gastés, durant l'any passat, 861.909 euros en vigilància i seguretat dels habitatges de protecció oficial de promocions del Patronat Municipal de l'Habitatge, que ja estan acabats però que encara no s'han adjudicat i que, per tant, estan buits.

Bolaños ha denunciat la falta de sentit de "tenir pisos buits que no només no compleixen la seva funció social, sinó que representen un sobrecost considerable per a l'administració". I per això ha demanat una revisió del registre de sol·licitants de pisos de protecció oficial per tal d'agilitzar els processos.

"Trias comet els mateixos errors que els tripartits municipals en matèria d'habitatges de protecció oficial", ha criticat Bolaños.

stats