Societat 27/10/2011

Restablert el trànsit ferroviari a la R3 entre Figaró i Sant Martí de Centelles

Durant més de dues hores s'ha establert un trajecte alternatiu per carretera

Ara
1 min

BarcelonaLa forta pluja que ha caigut aquest dijous en alguns punts de Catalunya ha afectat la xarxa ferroviària. Un arbre que ha caigut sobre la catenària a l'altura de Castelldefels Platja i ha obligat a tallar la circulació de trens entre Gavà i el baixador de Garraf a les tres de la tarda, segons ha comunicat Renfe, que assegura que la incidència s'ha resolt una hora després.

El trànsit ferroviari entre Figaró i Sant Martí de Centelles ha quedat restablert aquesta tarda, a partir de dos quarts de set del vespre, després que un arbre caigués a la catenària, segons ha informat Renfe. L'incident s'ha produït cap a les quatre de la tarda i mentrestant, la companyia ha establert un servei alternatiu per carretera entre Centelles i Les Franqueses del Vallès.

A més, el tren Móra la Nova (12.15) - Estació de França (14.53) ha quedat aturat a les 14.10 hores a la sortida de l'estació de Cunit, motiu pel qual els passatgers s'han transbordat a un altre tren per continuar fins a la destinació. Aquesta incidència ha obligat a circular en via únia entre Cunit i Vilanova i la Geltrú tot i que s'ha resolt a les 15.30.

Renfe està informant d'aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, SMS, així com als telèfons d'informació 900 41 00 41 i als webs rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.

stats